Reviews

Ik zou het leuk vinden als u een reactie achter laat op mijn werk.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
27 berichten.
José Biever-Witteman José Biever-Witteman heeft geschreven op 3 december 2019 om 08:59:
Door jou, Marga, hebben we unieke foto's. Onze trouwfoto van 39 jaar geleden nog eens over gedaan op de trap van het Rijswijks stadhuis! Perfect, dank je wel! En complimenten voor je prachtige werk, getoond op de website!
Anja Smulders Anja Smulders heeft geschreven op 11 april 2019 om 15:07:
Een prachtige collectie met foto's, dat is een hoop kijkplezier, we kwamen je tegen in Ter Werven, mijn vader is mede oprichter van de F70, zodoende kwamen we aan de praat. zijn naam was Harry Hummeling nu heb je het zwart op wit staan, dus kan je als je het vergeten ben hier terug zoeken.
Anja Kooij Anja Kooij heeft geschreven op 1 oktober 2018 om 10:31:
Wat een mooie foto's maak jij, prachtig ! Ik heb gezocht naar de foto's van het varend corso maar kan niets vinden. Heb jij ze niet gemaakt ? De kleuren waren ook niet zo mooi als andere jaren vond ik. Ik ben die vrouw die naast jou op het bankje zat bij het Sion. Wens je heel veel succes voor de toekomst !
Erik Rausch Erik Rausch heeft geschreven op 20 juli 2017 om 11:32:
Hallo Marga, heel mooie foto's, ook leuk dat je zo breed geïnteresseerd bent. Die wolven zijn stoer! Groet, Erik
Massi Massi heeft geschreven op 24 mei 2017 om 08:24:
Goede Morgen Marga, De new serie van foto's(Nature/Tulip) zijn heel goed gemaakt. Je hebt echt mooie Portfolio!!!
Bodi Nolan Bodi Nolan heeft geschreven op 1 maart 2017 om 20:41:
Your work is amazing! Your love for nature and animals shows clearly though your incredible photos.
Wendy Verschoor Wendy Verschoor heeft geschreven op 24 april 2016 om 18:23:
Wat een mooie en gevarieerde foto's! Erg leuke website! Vooral zo doorgaan met fotograferen.
Bos Bos heeft geschreven op 23 januari 2016 om 20:43:
super mooie foto's!! heel leuk om vandaag kennis met u gemaakt te hebben zo ver van huis.
Gerrie Polak uit lage Zwaluwe Gerrie Polak uit lage Zwaluwe heeft geschreven op 19 november 2015 om 14:32:
Hoi Marga Bij deze heb ik je foto's bekeken, heel mooie natuur foto's. Knap hoe je dieren vast leg, zeker met een grote lens. En verder haal je de foto's van Clingendael er uit, heel mooi van kleur, maar toen was het een mooie dag hè . Misschien dat we samen nog eens een keer naar Clingendael gaan in het voorjaar, jij weet vast mooie dingen. Verder wens ik je een fijne dag toe. Groetjes Gerrie Polak .
Gerrie Polak Gerrie Polak heeft geschreven op 26 oktober 2015 om 09:41:
Goeie morgen Heb gisteren een kaartje gekregen in het park van u, En heb u foto's bekeken , er zitten hele mooie tussen , De zwaan is inderdaad heel mooi , het zijn zo van die doeltreffend hè, en een beetje geluk . De vlinders vind ik ook super hoor , en wat een mooie trouw reportage. Zelf houd ik van wat rustiger foto's maken maar dat vind ik nog steeds moeilijk , voor mij is het van met minder meer. Zal zeker nog een keer terug gaan naar de tuin , het was ook een hele mooie dag geen wind en zon . Gezellig om met u over onze hobby te praten ,en de tip van u was zeer welkom , dat zag ik later op de foto's terug. Verder wens ik u en u man een fijne dag toe. Groetjes Gerrie Polak .
Paula Siegrest Paula Siegrest heeft geschreven op 2 oktober 2015 om 07:32:
Hoi Marga, Wat een geweldig mooie website, Vooral de foto's in de dierentuin zijn echt indrukwekkend, Het is net of je tussen de wilde dieren staat te fotograferen. Wat fijn dat je nu eindelijk van je hobby je beroep kan maken. Marga nog heel veel succes met het fotograferen. Groetjes Paula
Riek Grevers Riek Grevers heeft geschreven op 29 september 2015 om 21:58:
Hallo Marga, Wat heb ik zitten genieten van jouw foto's! Echt schitterend. Wij hebben elkaar vanavond (29-9) ontmoet op 'NP de Hoge Veluwe'. Was leuk om met jullie te praten. Groeten en veel succes en plezier met het fotograferen. Riek Grevers
Wendy & Bas Wendy & Bas heeft geschreven op 23 september 2015 om 17:59:
Hallo Marga, Wat een prachtige foto's staan er in je portfolio en wat een mooie sportfoto's heb je van ons gemaakt een snel bewegend object/persoon moet moeilijk vast te leggen zijn, toch is het gelukt! Wij zijn super blij met de foto's. Bedankt! Longboarders Posbank Wendy & Bas
Helma Helma heeft geschreven op 10 augustus 2015 om 17:35:
Beste Marga, Het is alweer een tijdje geleden dat ik je kaartje kreeg tijdens een struintocht in Stramproy. Het heeft dus even geduurd, maar als ik iets beloof doe ik het ook. Ik had al eerder gekeken, maar wilde nog even rustig alles bekijken en genieten voor ik een berichtje achter liet. Er zitten veel prachtige foto's bij en als ik ooit een fotograaf nodig heb zal ik zeker contact opnemen. Hoewel je aangaf geen voorkeur te hebben voor mensen vond ik de compilatie met de bruidsfoto's erg mooi en creatief, hoewel mijn voorkeur naar de natuur uitgaat. Zou je het leuk vinden als ik je wat foto's van mij stuur? Niet om op je site te zetten, maar gewoon om te kijken wat ik, zonder enige ervaring, gemaakt heb. Ik ben niet zo professioneel en ervaren als jij, maar misschien vind je het leuk? Ik heb mijn email achter gelaten, dus kijk maar wat je wilt. Groetjes van Helma.
Jacqueline en Peter Kal Jacqueline en Peter Kal heeft geschreven op 20 juli 2015 om 19:33:
Hallo Marga, Wat een verrassende en leuke ontmoeting was dat vanmiddag bij de Zwillbrocker vennen. Zoals beloofd hebben wij meteen jouw website bekeken. Prachtige foto's staan er hoor. Die prachtige katten zijn zeker je eigen dieren? We zijn erg benieuwd naar je flamingo-foto's, want die zullen hier ook ongetwijfeld gaan verschijnen. Veel succes en plezier met fotograferen. Vriendelijke groeten, Peter en Jacqueline Kal, Nieuwegein
Maurice Maurice heeft geschreven op 12 februari 2015 om 10:55:
Beste allemaal, Ik wil graag even vertellen dat Marga een geweldige vrouw is. Ambitieus, gedreven en bovenal verschrikkelijk aardig. Op de site zie je de ambitie en de gedrevenheid ervan af stralen. Wie van mooie foto's houdt en geen half werk verwacht dan ben je bij Marga aan het juiste adres. Bij Marga weet je zeker dat je iets moois zal krijgen. Marga houdt van mooie dingen en vooral van kwaliteit. En zal dit ook altijd voor een ieder nastreven. Marga heel veel succes met je opdrachten. Groeten Maurice.
Linda Linda heeft geschreven op 13 december 2014 om 17:03:
Hallo Marga, Hartelijk gefeliciteerd met het eindelijk realiseren van je hartewens. Wat een professionele site met prachtige foto's. Heel veel succes voor de toekomst! Liefs Linda
Gerard Rense Gerard Rense heeft geschreven op 9 december 2014 om 17:06:
Hallo Marga Wat een mooie website heb je gemaakt , met prachtige foto's en wat een creativiteit. Heel veel succes en ga zo door Gerard & Hil
Helen Helen heeft geschreven op 6 december 2014 om 14:42:
Marga, Jij bent goed bezig zeg. Prachtige site, mooi, rustig en overzichtelijk. Ga zo door dame. Gr. Helen
Claudia Claudia heeft geschreven op 3 december 2014 om 14:45:
Gefeliciteerd met je eigen website. Het ziet er heel erg mooi uit. Je foto's zijn, zoals altijd, geweldig mooi. Succes met je bedrijf. Liefs, Claudia